Heti menü Tudnivalók
 Belépés
 Regisztráció
faq-img
Sportolói menü tápértékek, makrók

A rendszerünk

Az ételek között a Heti menü rendelés oldalon keresztül tudsz válogatni. A weboldalra minden héten péntek délig kerül fel a következő heti menü, amit a „Heti menü rendelés” alatt találsz - erről mindig küldünk egy értesítőt is e-mailben.

Az ételeket naponta egyszer szállítjuk és igyekszünk legkésőbb délig megérkezni hozzád. Rendelni és rendelést lemondani tárgynap előtti napon délig lehet. Tehát keddre hétfő délig, szerdára kedd délig stb.. Lemondás esetén a kifizetett összeg kreditként jóváíródik a számládon, a következő rendelésed során levonódik a számlád végösszegéből.

Adagok mérete:
Normál adag: 160 g hús és 180 g köret
Nagy adag: a normál adagnál 30%-kal nagyobb, azaz 210 g hús és 230 g köret

Az ételeket ökotáskában és üvegtálban szállítjuk, amiket legkésőbb minden második nap tisztán, elmosva kérjük vissza adni a futárnak. Természetesen az edényt ezután mi is elmossuk a HACCP rendszer követelményeinek betartásával. Ha egy tálat bármilyen okból nem tudsz visszaadni, akkor annak a beszerzési árát hozzáadjuk a következő számládhoz.

 

Gluténmentesség
Számos ételt lehetőséged van gluténmentes alapanyagokból készült változatban kérni, de fontos tudnod, hogy ezek az ételek ugyanabban a konyhában készülnek, ahol a glutént tartalmazó ételek, így keresztszennyeződés előfordulhat!

Szállítási díj
Naponta 5000 Ft rendelési összeg felett mindenhova ingyen szállítunk,
aki pedig az alább található kerületekben lakik, annak 3300 Ft felett nem kell fizetnie a szállításért. A megadott értékhatár alatti rendelésekhez a rendszer automatikusan hozzáadja a szállítás díját, ami Budapesten és környékén egységesen 650 Ft, az agglomeráció bizonyos településein (Budajenő, Etyek, Herceghalom, Páty, Perbál, Telki és Zsámbék) pedig 1000 Ft.

Az allergének listáját itt találod: Allergének

Kapcsolat

Az Ügyfélszolgálat segítségedre lehet abban is, ha esetleg tudni akarod, hogy mikor érkezik meg az ebéded, de bármely más kérdéssel, észrevétellel fordulhatsz hozzánk bizalommal.

+ 36 30 125 8497

ugyfelszolgalat@foodrevolution.hu

Jó étvágyat!
Food Revo Adatvédelmi Tájékoztató Food Revo Általános Szerződési Feltételek Food Revo Szállítási és fizetési feltételek